Politieberichten

Politie doet inval in bedrijfspand aan de Sleutelbloemstraat Apeldoorn

Apeldoorn - 27 januari 2022 12:33

Op basis van verkregen informatie is er een onderzoek gestart en is er een inval gedaan in een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de expertise van het arrestatieteam vanwege de aard van deze zaak. Collega's van de Mobiele eenheid waren ter ondersteuning aanwezig bij de zoeking en voor het handhaven van de openbare orde. Ook het LFO was later ter plaatse om onder andere eventuele sporen veilig te stellen. De burgemeester heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten op grond van de wet Damocles.Er zijn verschillende goederen in beslag genomen. De bewoner van het pand en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Zij zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid in het onderzoek.

Aangezien het onderzoek in volle gang is kunnen we op dit moment niet meer informatie geven. Informatie over eventuele verdachte(n) en hun verleden doen we vanwege privacy geen uitspraken over.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gezocht na incident overleden vrouw Arnhem

De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.

27 mei 2022 17:15 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl