Politieberichten

Getuigen gezocht na zware mishandeling

Wormer - 27 januari 2022 11:45

Dinsdagavond 21 december 2021 werd een 49-jarige man uit Wormer mishandeld in een steeg achter de Nieuweweg, nadat hij een groep personen aansprak op hun gedrag. Hij liep hierbij zwaar letsel op aan zijn gezicht. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en zoekt getuigen.Tussen 20:00 en 21:00 uur die avond sprak de man een groepje van twee meiden en twee jongemannen aan die in de steeg achter de Nieuweweg rondhingen. Daarop werd de man opeens door één van de jongemannen hard in zijn gezicht geslagen. Toen een omstander te hulp schoot, ging het viertal ervandoor. De meiden renden in de richting van de Knollendamstraat en de andere twee gingen richting de Zaanbrug.

Signalement
De persoon die de vuistslag heeft uitgedeeld was rond de 1.70 m. lang en had een donker getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte capuchon.
De andere jongeman was ongeveer dezelfde lengte, had een licht getinte huidskleur en droeg een zwart/wit geblokte jas met capuchon. Mogelijk hadden zij of de meiden een lichtkleurige fiets bij zich.

Getuigen gezocht
Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u dinsdagavond 21 december de mishandeling gezien? Heeft u mogelijk het viertal of de verdachte vóór of na de mishandeling gezien in de buurt? Heeft u een camera bij uw woning/ bedrijf of auto in de omgeving van de Nieuweweg en mogelijk beelden van betrokkenen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u uw tips en beelden toesturen via het tipformulier.

2022002512

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl