Politieberichten

Getuigen gezocht van overval Utrechts restaurant

Utrecht - 27 januari 2022 12:07

De politie zoekt getuigen van een overval op een Grieks restaurant in winkelcentrum Lunetten. Woensdag 26 januari rond 19.30 uur werd een medewerker bedreigd door twee verdachten die er vervolgens vandoor gingen met een onbekend geldbedrag.Eindelijk weer open en direct het slachtoffer van een overval. Het overkwam een horecaondernemer in winkelcentrum Lunetten. De overvallers kwamen woensdag rond 20.00 uur het Griekse restaurant aan Zevenwouden binnen en bedreigden een medewerker. Na een greep uit de gingen de verdachten er direct vandoor.

Signalement
De politie doet onderzoek naar deze overval en is nog op zoek naar de daders. Beiden waren rond de 20 jaar, volledig in het donker gekleed en droegen een mondmasker.

Getuigen
Wij komen graag in contact met getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld misdaad Anoniem via 0800 7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl