Politieberichten

Zesde aanhouding in onderzoek naar steekincident Schagen

Schagen - 27 januari 2022 09:47

In het onderzoek naar het steekincident dat vrijdagavond 12 november 2021 plaatsvond in het Piet Mondriaanpark in Schagen en de openlijke geweldpleging op de Rembrandtlaan, is deze week een nieuwe aanhouding verricht. Het gaat om een 25-jarige man uit Schagen. Eerder, in november en december 2021, werden al vijf verdachten aangehouden.Rond 20.55 uur op vrijdag 12 november 2021 kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen meerdere personen waarbij zou zijn gestoken. Toegesnelde agenten troffen op de Rembrandtlaan twee gewonde mannen van 30 en 34 jaar oud uit Schagen aan. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde aanwezige 36-jarige man was bij de vechtpartij in zijn gezicht gewond geraakt. De daders zijn er na het incident vandoor gegaan. Er werd direct een onderzoek opgestart.

Aanhoudingen
Op dinsdag 25 januari 2022 werd de 25-jarige man uit Schagen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De verdachte zit in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij zal vrijdag 28 januari worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Eerder, in november en december 2021, hield de recherche in Alkmaar al vijf verdachten aan. Het gaat om drie 18-jarige mannen en een 19-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon. En een 25-jarige man uit Schagen. Twee van hen zitten nog vast. De recherche zet het onderzoek voort.

In dit onderzoek zijn nu in totaal zes aanhoudingen verricht.

Lees hier eerdere berichtgeving over dit onderzoek.

2021236061

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl