Politieberichten

Dringende getuigenoproep: fietser zwaargewond aangetroffen

Amsterdam - 26 januari 2022 09:33

Op vrijdagavond 21 januari is een 36-jarige fietser zwaargewond aangetroffen achter een school op het fietspad aan het Gulden kruispad inAmsterdam-Zuidoost. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) is op zoek naar een bezorger die langs het slachtoffer fietste en naar een groepje jeugdigen die meer weten.Tussen 20.00 uur en 20.15 uur fietst het slachtoffer over het Gulden Kruispad als hij om vooralsnog onbekende reden ten val komt. Een wijkagent uit de buurt wordt door een groepje jeugdigen aangewezen dat het slachtoffer op de grond ligt. Ze verleent direct eerste hulp waarna het slachtoffer door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis wordt vervoerd. Tot op heden gaat het niet goed met het slachtoffer.

Uit onderzoek blijkt dat een bezorger langs het slachtoffer fietste op het moment dat hij ten val kwam. Het OTV komt graag in contact met hem en andere getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Getuigenoproep

Bent u degene die langs het slachtoffer fietste? Heeft u de wijkagent verteld dat de fietser op de grond lag? Of heeft u meer informatie dat het onderzoeksteam kan helpen? Dan spreekt het OTV u graag. Neem alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Wilt u telefonisch informatie doorgeven? Vermeld dan proces-verbaalnummer PL1300_2022013697.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl