Politieberichten

Recherche zoekt getuigen poging overval hotel

Amsterdam - 02 december 2021 16:02

Op woensdag 1 december heeft een man geprobeerd een hotel te overvallen op de Borssenburgstraat. Een werknemer van het hotel is hierbij lichtgewond geraakt. De recherche is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de omgeving.Rond 16.00 uur klopt de man op de voordeur van het hotel. De medewerker doet open en vrijwel direct bedreigt de verdachte de medewerker. De verdachte slaat de medewerker meerdere keren, maar toch weet de medewerker de verdachte het hotel uit te krijgen. Het slachtoffer belt direct de politie, maar de verdachte is niet meer aangetroffen in de omgeving. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Er is aangifte gedaan en de recherche onderzoekt de overval.

De recherche is op zoek naar camerabeelden van de omgeving van de Borssenburgstraat. Heeft u camerabeelden of dashcambeelden? Laat het ons weten

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet meer over ernstige mishandeling in Zwolle?

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte scooter na een ernstige mishandeling op de Grote Markt in Zwolle. Op woensdagavond 26 januari werd daar rond 18:30 uur een 29-jarige man uit Zwolle mishandeld. De man raakte bewusteloos en ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

27 januari 2022 11:43 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl