Politieberichten

Snelle aanhouding na beroving in Noord

Amsterdam - 02 december 2021 13:59

Een 48-jarige vrouw is dinsdagavond 30 november 2021 in Noord onder bedreiging van een mes van haar persoonlijke eigendommen beroofd. Een onderzoek is ingesteld en daarin is de politie op zoek naar getuigen.Het incident gebeurde rond 19.15 uur op de brug die loopt van Elzenhagensingel naar de IJdoornlaan. Kort daarna konden agenten een 36-jarige Amsterdammer op basis van signalement aanhouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de beroving en is ingesloten voor nader onderzoek. De recherche onderzoekt of dezelfde man ook te linken is aan een poging beroving, zo'n tien minuten eerder op dezelfde locatie.

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze beroving en komt ondanks de aanhouding graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie doet inval in bedrijfspand aan de Sleutelbloemstraat Apeldoorn

Op basis van verkregen informatie is er een onderzoek gestart en is er een inval gedaan in een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de expertise van het arrestatieteam vanwege de aard van deze zaak. Collega's van de Mobiele eenheid waren ter ondersteuning aanwezig bij de zoeking en voor het handhaven van de openbare orde. Ook het LFO was later ter plaatse om onder andere eventuele sporen veilig te stellen. De burgemeester heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten op grond van de wet Damocles.

27 januari 2022 12:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl