Politieberichten

Explosie bij restaurant in Eindhoven, politie zoekt getuigen

Eindhoven - 10 juli 2024 12:22

Bij een restaurant op de Woenselse Markt in Eindhoven is vannacht rond half twee een explosie geweest. Het rolluik liep daardoor schade op, maar gelukkig raakte niemand gewond. Vermoedelijk is er zwaar vuurwerk gebruikt. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.Explosie
De explosie bij het restaurant ontstond vermoedelijk door het gebruik van zwaar vuurwerk in combinatie met een brandbare vloeistof. Een specialist van het Team Explosieven Verkenning (TEV) heeft de situatie beoordeeld en technische recherche heeft sporen veiliggesteld. Wat de aanleiding en de toedracht zijn, wordt momenteel onderzocht. De politie doet onder andere een buurtonderzoek en vraagt beschikbare camerabeelden op.

Getuigen
Alle informatie is welkom. Mocht je iets weten, iets hebben gezien, en/of beschikbare camerabeelden hebben dan horen wij het graag. Neem contact op via de onderstaande mogelijkheden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl