Politieberichten

Man gestoken door bekende

Breda - 10 juli 2024 9:10

Dinsdagavond 9 juli 2024 is een man in zijn gezicht gestoken door een bekende van hem. Het slachtoffer is behandeld, er is nog geen verdachte aangehouden.Rond 22.00u ontving de meldkamer een melding dat er op het station iemand rond zou lopen die gestoken zou zijn. Agenten ter plaatse treffen inderdaad een bloedend slachtoffer aan, de ambulance neemt hem later mee naar het ziekenhuis. De agenten doen onderzoek, maar treffen niemand meer aan. Later blijkt dat het incident in Oosterhout heeft plaatsgevonden en verklaart het slachtoffer dat hij en de verdachte bekenden van elkaar zouden zijn. Zij zouden ruzie hebben gekregen waarna de verdachte het 29-jarig uit Den Haag slachtoffer gestoken had.

Er is nog geen verdachte aangehouden. Heeft u meer informatie over het incident of over de verdachte, laat het ons dan weten via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl