Politieberichten

Explosief afgegaan bij pand in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom - 10 juli 2024 9:17

Woensdagochtend 10 juli is er een explosief afgegaan bij een pand aan de Wouwsestraatweg. Er is niemand gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van dit incident.Rond 04.20 uur ontving de meldkamer een melding van een harde knal, er zou mogelijk iets ontploft zijn bij het pand. Agenten en Team ExplosievenVerkenning gaan ter plaatse en treffen inderdaad een ontploft explosief. De knal heeft de voorgevel van het pand vernield. Op het moment van de ontploffing was er niemand in het pand aanwezig, er zijn dus ook geen gewonden.

Agenten ter plaatse doen onderzoek en vragen camerabeelden op van omwonenden. Ook Forensische Opsporing is ter plaatse voor onderzoek.

Getuigen gezocht
We zijn op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben ten tijde van dit incident. Ook vragen wij om beelden van uw cameradeurbel te bekijken of daar iets op te zien is. Wij ontvangen die beelden en uw informatie dan erg graag! Dit kan via 0900-8844, anoniem via M. op 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl