Politieberichten

Getuigen gezocht schietincident Middenhagen

Rotterdam - 10 juli 2024 9:40

Vanmorgen ontvingen we rond 05.00 uur een melding dat er schoten waren gehoord aan de Middenhagen in Rotterdam. Ter plaatse stelden de agenten vijf aangetroffen hulzen veilig. Het is nog onduidelijk waarop geschoten is. Vooralsnog raakte er gelukkig niemand gewond. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en we doen onderzoek.Getuigen gezocht
Momenteel doen we buurtonderzoek en lopen we camerabeelden uit. We spreken graag met getuigen. Daarom de oproep aan iedereen, die nog niet met de politie heeft gesproken, om zich te melden als je belangrijke informatie hebt. Ook beelden zijn heel erg welkom. Heeft u camerabeelden, ringdeurbelbeelden of dashcambeelden, bel met 0900-8844 of upload ze gemakkelijk via het tipformulier.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl