Politieberichten

Verdachte aangehouden onderzoek Korte Langestraat

Leiden - 25 juni 2024 9:37

De Spaanse politie heeft op vrijdag 21 juni in Spanje een 22- jarige man met de Nederlandse nationaliteit aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van een 38- jarige man in Leiden. De Nederlandse autoriteiten hebben aan Spanje de overlevering gevraagd.De overleden man werd op donderdag 6 juni in zijn woning aan de Korte Langestraat in Leiden aangetroffen. Onder leiding van een officier van justitie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. De politie gaat uit van een misdrijf. De Spaanse politie kwam de aangehouden verdachte op het spoor nadat de verdachte gesignaleerd stond.

Uitgebreid onderzoek
Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang. De politie onderzoekt meerdere scenario’s en is nog op zoek naar getuigen en informatie.

Getuigenoproep
Heeft u belangrijke informatie over deze zaak? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Neem dan direct contact op met de politie. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie delen kan ook via het onderstaande tipformulier.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl