Politieberichten

Getuigen gezocht van fietsongeval Dordrecht

Dordrecht - 25 juni 2024 9:58

Op maandag 17 juni vond rond 15.45 uur op de Sandenburg een botsing plaats tussen twee fietsers. De ene fietser kwam er goed vanaf. De ander, een Dordtse vrouw van 76 jaar, raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Treurig genoeg is ze daar een aantal dagen later overleden. Om te achterhalen wat er precies gebeurd is, is het onderzoeksteam nog op zoek naar getuigen.Na het ongeval is uitgebreid gesproken met de andere betrokkene. Ook is er onderzoek gedaan aan de fietsen. Om het beeld compleet te krijgen van hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, willen rechercheurs ook nog graag spreken met mensen die het ongeval hebben zien gebeuren.
Misschien zijn er buurtbewoners of voorbijgangers die er die middag wat van hebben meegekregen, of liet iemand net op dat moment zijn of haar hond uit. Neem in dat geval alstublieft contact met ons op. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl