Politieberichten

Vuurwapen in tram Marnixstraat in beslag genomen

Amsterdam - 24 juni 2024 14:32

Op zaterdag 22 juni is er een vuurwapen in beslag genomen in een tram. Er zijn hierbij drie verdachten aangehouden.Omstreeks 20.50 uur krijgt de meldkamer een melding van een vechtpartij tussen twee personen op de Kinkerstraat waarbij mogelijk een vuurwapen betrokken zou zijn. Wanneer collega’s ter plaatse komen, treffen zij echter niks meer aan. Kort daarna wordt er nog een melding gedaan dat er een jongen, met hetzelfde signalement, met een vuurwapen in de tram zou zitten ter hoogte van de Marnixstraat.
 

Door snel te schakelen met de GVB kan de tram stil worden gehouden. Als collega’s ter plaatse komen gaan zij direct over op interventie. De 15-jarige jongen die voldoet aan het signalement wordt gefouilleerd, maar er wordt geen vuurwapen aangetroffen. De conducteur weet te vertellen dat het vuurwapen mogelijk is overgedragen aan een 17-jarig meisje. Al snel treffen collega’s inderdaad het vuurwapen aan in de tas die zij bij zich droeg.  Het vuurwapen wordt in beslag genomen. De jongen, het meisje en een derde betrokken verdachte (18-jarige vrouw) zijn aangehouden.

 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Automobilist omgekomen bij eenzijdig ongeval A27 Vianen

Bij een verkeersongeval op de A27 ter hoogte van Vianen is op vrijdagavond 19 juli een 22-jarige automobilist uit Poederoijen om het leven gekomen.

20 juli 2024 12:47 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl