Politieberichten

Hulzen aangetroffen in Nieuwkoop, politie zoekt getuigen

Nieuwkoop - 24 juni 2024 12:27

Op donderdag 20 juni kreeg de politie een melding van dat er kogelhulzen zouden liggen in Nieuwkoop op de Dorpsstraat. Agenten troffen meerdere aan hulzen aan en vragen getuigen zich te melden.In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 juni hoorden buurtbewoners meerdere, harde klappen. Dit gebeurde rond 02.00 uur in de omgeving van de Dorpsstraat. Niemand raakte voor zover bekend gewond. Op de dag erna, op donderdag 20 juni, troffen agenten meerdere hulzen en een kogel aan. Tot op heden heeft het onderzoek nog niet tot aanhoudingen geleid. De politie hoopt alsnog in contact te komen met mensen die meer informatie hebben en met omwonenden met camerabeelden.

Getuigen gezocht

De politie startte donderdag 20 juni direct een onderzoek. Heeft u camerabeelden van een deurbelcamera, beveiligingscamera of dashcam óf heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via 0900-8844 of druk op de link naar het tipformulier onder dit bericht.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man aangehouden na achtervolging Dedemsvaartweg Den Haag

Op zaterdagmiddag 13 juli wil de politie een 26-jarige man in een auto aanhouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen. De man werkt hier niet aan mee en rijdt in hoge snelheden tegen het verkeer in weg. De achtervolging wordt ingezet. Tijdens de achtervolging vinden er twee aanrijdingen plaats. De politie is een onderzoek gestart en heeft de verdachte aangehouden.

13 juli 2024 18:23 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl