Politieberichten

Vermiste Marvin Kathusing in Team West

Den Haag - 14 mei 2024 15:24

In Team West is een interview te zien met een familielid van de vermiste Marvin Kathusing. Kathusing is sinds 2 april 2024 vermist. Verder zijn er beelden van verdachten die betrokken waren bij een woningoverval in Rijsburg en een zware mishandeling in Den Haag.Vermissing Marvin Kathusing - Vruchtenbuurt - Den Haag

Sinds dinsdag 2 april rond 08.00 uur is de 43- jarige Marvin Kathusing uit Den Haag vermist. Hij is voor het laatst gezien in de omgeving van de Mangostraat in Den Haag. Mogelijk vertrok hij in de richting van het Laakkwartier. Marvin was gekleed in een donkere spijkerbroek, donker shirt en zwarte gympen met witte zool. Hij verplaatst zich mogelijk lopend en is te herkennen aan zijn stevige postuur. In de uitzending is een interview te zien met een familielid van Marvin en worden foto’s getoond van Marvin.

Woningoverval - Vinkenweg - Rijnsburg

Op dinsdagochtend 25 juli 2023 rond 03.50 uur hoort de 72-jarige bewoonster een harde klap, waarna ze naar boven gaat. Aangekomen in de slaapkamer van haar zoon bedreigt vervolgens een onbekende man haar en haar zoon met een vuurwapen. Ook slaat hij haar zoon met een vuurwapen op zijn gezicht en worden zij beiden vastgebonden met tie-wraps. De vier overvallers zoeken naar geld, maar dat is er niet. De overvallers verlaten na enkele minuten de woning. Waarschijnlijk vertrokken de overvallers, op maandag 24 juli in Oegstgeest, met een gestolen Volkswagen Golf. Deze Golf is later, aan de Burgemeester Meijboomstraat in Rijnsburg, op woensdag 26 juli rond 03.30 uur in brand gestoken. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten.

Zware mishandeling - Anna van Buerenplein - Den Haag

Vier onbekende mannen raken op zondagavond 25 februari in gevecht met een andere groep. Dit gebeurt in de directe omgeving van het Centraal Station in Den Haag op het Anna van Buerenplein. Op een gegeven moment belandt één van de mannen uit de tweede groep op straat. Hij ligt op de grond en wordt door de vier onbekende mannen geschopt en geslagen. Daarna vluchten de vier mannen weg. Het slachtoffer raakt gewond en zijn mobiele telefoon is gestolen. In de uitzending worden er beelden getoond van de vier verdachten.

Uitzendingen

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.  Opsporing Verzocht is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag is de herhaling van Opsporing Verzocht om 13.35 uur op NPO2.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigen gezocht in onderzoek naar overleden vrouw

Er is een rechercheteam samengesteld die de dood van de bewoonster van een woning aan het Wildpleintje onderzoekt.

26 mei 2024 13:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl