Politieberichten

Politie onderzoekt beschieting Eindhovense woning

Eindhoven - 23 april 2024 15:59

De politie onderzoekt een incident bij een woning aan de Satijnvlinderlaan en is op zoek naar getuigen. In de vroege ochtend van donderdag 23 april werd meerdere keren op de woning geschoten. Er is op dit moment nog geen verdachte aangehouden. De recherche is nog op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.Rond 04:15 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er nabij de Satijnvlinderlaan in Eindhoven schoten waren gehoord. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij meerdere kogelinslagen in de voordeur van de woning. De bewoners waren thuis op het moment van het incident, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Onderzoek
Na het incident is er direct een onderzoek ingesteld naar de aanleiding en achtergrond van het incident. Onderdeel hiervan is een buurtonderzoek. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Forensisch specialisten hebben ter plaatse sporen veiliggesteld.

Getuigen gezocht
De recherche is op zoek naar getuigen én beelden. Bent u getuige en heeft u iets zien gebeuren en/of heeft u beelden van het schietincident, bijvoorbeeld van een dashcam-, bewakings- of deurbelcamera? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Anoniem tippen kan ook, door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigen gezocht in onderzoek naar overleden vrouw

Er is een rechercheteam samengesteld die de dood van de bewoonster van een woning aan het Wildpleintje onderzoekt.

26 mei 2024 13:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl