Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

Den Hoorn - 4 maart 2024 15:30

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.Update 4-03 15:30 

Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Onderzoek zal moeten uitwijzen wie er daadwerkelijk de auto bestuurd heeft.

Perbericht 3-03 15:00

Rond 09.30 uur vond de aanrijding tussen de twee personenauto's plaats, waarna beide voertuigen op de vluchtstrook tot stilstand kwamen. Een van de bestuurders stak de snelweg over en vluchtte in de richting van Den Hoorn. Na grote inzet van de politie kon de bestuurder in direct omgeving niet worden gevonden. Dankzij onderzoek en de samenwerking met de politie van de eenheid Rotterdam kon de 36-jarige man in Rotterdam worden aangehouden. Hij is voor verhoor ingesloten. Het slachtoffer werd voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie bedankt de omstanders die direct eerste hulpverleenden en de mensen die de politie van informatie en beelden hebben voorzien.

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl