Politieberichten

Politie zoekt mogelijk tweede verdachte dodelijk steekincident Hazelaarstraat

Amsterdam - 11 december 2023 8:53

Uit politieonderzoek blijkt dat er aanwijzingen zijn dat een tweede verdachte betrokken is geweest bij het dodelijk steekincident op de Hazelaarstraat op 28 oktober 2023. De politie roept getuigen op om zich te melden als zij meer informatie hebben over de zaak.Die dag kreeg de politie rond 11.45 uur meldingen dat er iemand zou zijn neergestoken op de Hazelaarstraat. Kort daarna troffen agenten ter plaatse op straat een zeer zwaargewonde man aan. Hij moest gereanimeerd worden en is vervolgens in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht en is daar aan zijn verwoningen overleden. De agenten konden ter plaatse ook een verdachte aanhouden. Nu zijn er aanwijzingen dat nog iemand betrokken is geweest bij het steekincident.

De recherche onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen die meer weten over een mogelijke tweede persoon die betrokken was bij dit incident. Heb jij relevante informatie voor het onderzoeksteam? Laat het ons dan weten via onderstaande gegevens. 

Bvh-nr: 2023245040

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl