Politieberichten

Politie onderzoekt steekincident Doklaan

Rotterdam - 9 december 2023 21:08

Een jonge man raakte zaterdagavond 9 december gewond bij een steekincident aan de Doklaan. De politie doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met getuigen.Rond 18.30 werd de politie gebeld in verband met een neergestoken jongen in het parkje aan de Doklaan. Agenten en de ambulance kwamen snel ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

Getuigen gaven bij de politie aan dat de verdachte in de richting van de Maassilo was weggelopen. De verdachte zou donkere kleding dragen. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Doklaan en/of Maassilo wat te maken kan hebben met het incident? Meld dit dan bij ons. 

 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl