Politieberichten

Dronken vrouw rijdt sloot in

Middelburg - 5 februari 2015 14:40:00

Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere is aan de Walcherseweg aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw was met haar auto in een sloot terecht gekomen.



Agenten kwamen op woensdag 4 februari rond 17.20 uur aan op de plaats van het ongeval. Het 7-jarig zoontje dat bij zijn moeder in de auto zat was zelfstandig uit het voertuig geklauterd. Zowel moeder en kind waren niet gewond. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tijdens een ademanalysetest blies ze 1710 ug/l, bijna acht keer de toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze is met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl