Politieberichten

Man beroofd van tas

Huizen - 5 februari 2015 14:27:00

Op woensdagavond 4 februari werd een man op een gewelddadige wijze beroofd van zijn tas. De politie zoekt getuigen.



Rond 20.15 uur reed het 18-jarige slachtoffer op zijn fiets over de Bovenmaatweg, toen hij twee jongens zag zitten op een bankje. Eén van de jongens sprak hem aan en beviel hem van zijn fiets te stappen. Het slachtoffer stapte af. De jongen zei dat hij zijn tas af moest geven. Het slachtoffer wilde dit niet, waarna hij een duw kreeg. Vanuit het niets kwam er nog een derde jongen bij. Het slachtoffer werd geslagen en viel op de grond. De verdachten sloegen en schopten, net zo lang totdat zij de tas van het slachtoffer te pakken hadden. Hierna renden zij weg.

Het slachtoffer wist naar een benzinepomp in de buurt te lopen, waar hij de politie kon bellen. Agenten kwamen en zochten in de omgeving naar de verdachten. Zij zagen bij een winkelcentrum twee jongens op een fiets rijden die voldeden aan de signalementen. Een andere jongen liep in de buurt op de stoep. Toen zij de agenten zagen vluchtten ze alle drie weg. De agenten gingen erachteraan, maar konden de jongens niet meer vinden.

Verdachte 1: Een blanke jongen met een mager postuur, van tussen de 15-16 jaar oud. Hij heeft kort golvend donkerblond haar. Hij droeg een donkere jas, een spijkerbroek en gympen.

Verdachte 2: Een jongen van tussen de 15-16 jaar oud met een normaal postuur en een licht getint uiterlijk. Hij heeft kort zwart opgeschoren haar. Hij droeg een zwarte jas, vermoedelijk van het merk Canadian Goose en had een spijkerbroek aan. Verder droeg hij een bril met een zwart montuur.

Verdachte 3: Een jongen van ongeveer 15-16 jaar oud met een licht getint uiterlijk en een normaal postuur. Hij is tussen de 1,60 – 1,65 meter lang en had kort zwart haar. Hij droeg een spijkerbroek en een jas met een bondkraag, vermoedelijk van met merk Canadian Goose.

Bent u getuige geweest van bovenstaande gebeurtenis of heeft u informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Vrouw steekt opsporingsambtenaar gemeente Breda met mes

Een opsporingsambtenaar van gemeente Breda is woensdagavond 24 april door een vrouw gestoken met een mes in het Wilhelminapark. Agenten brachten de verdachte met een taser onder controle. Hierna werd ze gearresteerd.

24 april 2024 21:15 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl