Politieberichten

Verdachte van poging inbraak aangehouden

Gouda - 05 februari 2015 12:22:00

De politie hield donderdag 5 februari om 02.30 uur een 32-jarige Waddinxvener aan na een melding van een verdachte situatie bij een woning.Bij de woning aan het Gloriantplantsoen werden drie personen gezien die bij de voordeur stonden te rommelen. Toen agenten bijna op de locatie waren, zagen ze drie personen wegrennen via de Rolandstraat de Tristanstraat in. Daar werd de verdachte aangehouden. Bij hem werden onder meer boortjes en een boormachine aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten