112 Nieuws

Zwaargewonde na woningbrand

Bergen op Zoom - 26 maart 2023 17:45 | AS Media

BERGEN OP ZOOM - Zondagavond 26 maart om 18.30 uur was brand ontstaan in een woning op een woonwagenkamp aan de Calandweg in Bergen op Zoom.

De brandweer is bij aankomst direct begonnen met het bestrijden van de brand in de woonwagen. Al snel schaalde de brandweer op naar het sein 'middelbrand'. De brand was bij aankomst van de brandweer uitslaand, door snel ingrijpen van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de andere woonwagens op het kamp. Er is minstens één persoon zwaargewond geraakt bij de brand, hier kwamen onder andere het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam met de traumahelikopter en meerdere ambulances voor naar de locatie van de brand. Het zwaargewonde slachtoffer is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Ook was er een persoon die rook had ingeademd, deze is nagekeken door een andere aanwezige ambulancedienst.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft van de omgeving een plaats delict gemaakt en doet onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Bergen op Zoom en omgeving