112 Nieuws

Schade aan voordeur na explosie

Amersfoort - 24 oktober 2024 5:22 | AS Media

AMERSFOORT - Donderdagmorgen 24 oktober omstreeks 00.05 uur is de politie een onderzoek gestart aan de Sikkelkruid in Amersfoort.

Bij de woning heeft een explosie plaatsgevonden. De explosie heeft schade veroorzaakt aan de brievenbus bij de voordeur van de woning. Vermoedelijk is het explosief via de brievenbus naar binnen gegooid. Gelukkig raakte niemand gewond. De brandweer werd ter plaatse geroepen voor een controle, maar kon snel terugkeren. Agenten hebben de omgeving afgezet met politielint en zijn een onderzoek gestart rond de woning.

Op de grond werd een sleutel gevonden, deze is alleen vermoedelijk van een bewoner. Of de burgemeester de woning zal sluiten naar aanleiding van het incident is op dit moment nog onbekend. Bij de woning zijn zowel een beveiligingscamera als een deurbel met camera aanwezig. De politie zal deze beelden veiligstellen voor verder onderzoek. In het verleden heeft de politie al eens een huiszoeking uitgevoerd bij dezelfde woning in verband met een drugsgerelateerde zaak. Het is nog onduidelijk of de explosie nu verband houdt met een drugsgerelateerde zaak.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Amersfoort en omgeving