112 Nieuws

Auto veroorzaakt kettingreactie bij nachtelijk ongeval

Heemskerk - 15 september 2024 6:40 | AS Media

HEEMSKERK - Zondagmorgen 15 september omstreeks 01.15 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Jan Ligthartstraat in Heemskerk.

Een auto die vanaf de kruising van de Jan Ligthartstraat met de Ruysdaelstraat kwam, botste om nog onbekende redenen tegen een geparkeerde auto aan. De klap was zo hevig dat er een kettingreactie ontstond, waardoor meerdere voertuigen die langs de straat stonden, beschadigd raakten. In totaal liepen vijf auto's schade op. Op het wegdek zijn lange remsporen zichtbaar die eindigen bij de plaats waar de auto uiteindelijk tot stilstand kwam. Hulpdiensten, waaronder een ambulance en de brandweer, werden direct ingeschakeld.

De bestuurder van de auto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De stoep was bezaaid met glas en brokstukken van de auto's. Verschillende geschrokken eigenaren werden midden in de nacht door de politie wakker gebeld. Een van de gedupeerden meldde dat hij zijn auto nog maar twee weken in bezit had. Drie voertuigen waren zo zwaar beschadigd dat ze moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Heemskerk en omgeving