112 Nieuws

Politie zoekt getuigen na verkrachting in park

Hoorn - 4 augustus 2024 18:48 | AS Media

HOORN - Zaterdagmiddag 3 augustus rond 17.00 uur werd een Poolse vrouw slachtoffer van een verkrachting in het park tussen de Schout in Hoorn en de Dorpsstraat in Zwaag.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Het slachtoffer werd in het park aangesproken door een man. Deze voor haar onbekende man trok haar de bosjes in en belaagde haar. Na het incident kwam de verdachte en het slachtoffer de bosjes uit. Vervolgens vertrok de man op een fiets in zuidelijke richting naar de Nachtwachter. De vrouw kon hulp vinden bij voorbijgangers en de politie alarmeren. Het volgende signalement van de verdachte is bekend: Man; Donkere huidskleur; Kort haar; 25 a 30 jaar oud; 1.70m lang; Normaal postuur; Droeg een houthakkersshirt bruin/groen gekleurd en een lichte broek.

De politie heeft gezocht naar de verdachte en heeft sporenonderzoek in het park verricht. Helaas is de verdachte tijdens de zoekslag niet gevonden. De zedenpolitie onderzoekt de zaak verder en zoekt getuigen. Informatie over het incident en de mogelijke verdachte ontvangen hun graag. Mochten mensen informatie en/of camerabeelden van de mogelijke verdachte voorafgaand, tijdens (rond 17 uur) of nadat hij het park bezoekt hebben, dan kunnen zij dat delen via het tipformulier op de website van de politie.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Hoorn en omgeving