112 Nieuws

Persoon overleden bij steekpartij tweede gewond

Tilburg - 7 april 2024 13:14 | AS Media

TILBURG - Zondagmorgen 7 april omstreeks 01.20 uur heeft een dodelijk steekincident plaatsgevonden aan de Zuid-Oosterstraat in Tilburg.

De hulpdiensten werden ingezet nadat een gewonde was aangetroffen op straat. Al snel wordt duidelijk dat dit slachtoffer mogelijk zwaargewond is geraakt door een messteek. De man wordt direct gereanimeerd, maar ongeveer 20 minuten later wordt duidelijk dat het slachtoffer (41) is overleden. Gedurende de reanimatie komt er een tweede melding binnen van nog een gewond persoon. Op hoek de Zuid-Oosterstraat / Tulpstraat, op nog geen honderd meter van het eerste slachtoffer, wordt dan een vrouw aangetroffen. Ook zij heeft snij- en steekwonden. De vrouw is enigszins aanspreekbaar en wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de toedracht van de gehele situatie nog onduidelijk is, is die vrouw aangehouden. Zij wordt vooralsnog als verdachte aangemerkt. De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich deze nacht in de Zuid-Oosterstraat heeft afgespeeld.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Tilburg en omgeving