112 Nieuws

Chinees Good Food opnieuw overvallen

Hooglanderveen - 4 april 2024 9:17 | AS Media

HOOGLANDERVEEN - Woensdagavond 3 april tegen 19.35 uur is Chinees Good Food aan de Maalderij in Hooglanderveen opnieuw doelwit geworden van een overval.

Een nog onbekende dader heeft onder bedreiging een onbekende buit gemaakt en is vervolgens op de vlucht geslagen, waarbij hij een opvallende paarse Albert Heijn-tas bij zich droeg. De politie heeft onmiddellijk na de melding van de overval een uitgebreide zoekactie in de omgeving opgezet, in de hoop de verdachte snel in de kraag te kunnen vatten. Ondanks de inzet van meerdere politie-eenheden, waaronder speurhonden en een helikopter, is de dader nog voortvluchtig. Getuigen die iets opvallends hebben gezien rond het tijdstip van de overval of die informatie hebben over de dader, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de overval en is op zoek naar camerabeelden uit de omgeving die kunnen helpen bij het identificeren van de verdachte. In 2018 was het bij deze Chinees ook al raak.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Hooglanderveen en omgeving