112 Nieuws

Man overleden, scheepvaartverkeer is gestremd

Markenbinnen - 3 juli 2023 11:01 | AS Media

MARKENBINNEN - Maandag 3 juli is de politie nog steeds bezig met onderzoek naar het dodelijke ongeval aan de Provincialeweg - N246 37,6 in Markenbinnen.

In de nacht van zondag op maandag is bij een verkeersongeval op de N246 in de buurt van Markenbinnen een 21-jarige man uit Breda om het leven gekomen. Het voertuig waar hij in zat raakte na een aanrijding met een ander voertuig te water. Hij is door de hulpdiensten uit de auto, die in de Markervaart terecht was gekomen, gehaald. Hij bleek helaas te zijn overleden. Een 21-jarige man uit Amersfoort, die ook in de auto zat, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij was uit de auto die te water raakte geslingerd.

Mogelijk is er nog sprake van een derde slachtoffer. De zoektocht naar dit slachtoffer duurt al de hele nacht en in de loop van de ochtend wordt het landelijk team onder water zoeken (LTOZ) ingezet. Het scheepvaartverkeer in de Markervaart tussen de Enge Stierop en de Tapsloot is in verband met die zoekactie gestremd. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht van dit noodlottige ongeval.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Markenbinnen en omgeving