Politieberichten

Politie zoekt getuigen van schietincident met dodelijke afloop

Capelle aan den IJssel - 24 juli 2021 09:39

Rond 23.20 uur werden meerdere schoten gehoord aan het Valeriusrondeel. Getuigen alarmeerden de politie en agenten vonden het slachtoffer, een 37-jarige Capellenaar, met meerdere schotwonden op straat en ondanks de medische hulp bezweek hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie is dringend op zoek naar getuigen.Foto: Nieuws op Beeld

Het slachtoffer liet rond middennacht zijn hond uit toen hij beschoten werd. Van de verdachte(n) ontbreekt altijd nog elk spoor. Daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Ook camerabeelden, denk ook aan dashcam beelden, zijn zeer welkom. U kunt uw informatie delen via één van onderstaande manieren.

Bijna tegelijkertijd aan de melding van het schietincident, stond op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle aan den IJssel een auto in brand. Mogelijk heeft dit verband met het schietincident, dit wordt momenteel onderzocht.

Informatie
Alle informatie over dit incident is welkom. Heeft u camerabeelden of nog andere info en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844, of de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Tippen en beelden uploaden kan via het onderstaande formulier.

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alphenaar aangehouden na beschieten woning in België

Het arrestatieteam hield dinsdagochtend 21 september een man uit Alphen aan den Rijn aan voor een schietincident in de regio Antwerpen op 7 augustus. De man wordt ervan verdacht een woning te hebben beschoten waar op dat moment minderjarige personen aanwezig waren. Er raakte niemand gewond.

22 september 2021 15:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten