Politieberichten

Vermoedelijke drugsdealer aangehouden

Oudenbosch - 24 juli 2021 10:44

Surveillerende agenten reden in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.20 uur, over de Professor Mulderslaan in Oudenbosch toen zij een geparkeerde personenauto met de verlichting aan zagen staan. In de auto zat een jonge man.Als de agenten voorbij de auto rijden besluiten ze een controle te gaan doen. Ze keren de dienstauto en rijden terug. Dan zien ze dat de man, die net nog op de bestuurdersstoel zat, weg is. De agenten lopen naar de auto en zien allerlei zaken in het voertuig liggen die met drugs en drugsgebruik te maken hebben. Een grinder om hennep mee te vermalen en gripzakjes gevuld met hennep liggen in de auto. Ook zien de politiemensen dat er allerlei verborgen ruimtes in de auto aanwezig zijn en open staan.

De agenten zien dat de auto niet afgesloten is en besluiten een onderzoek in het voertuig te doen. Ze vinden negen gripzakjes gevuld met hennep en restanten van (mogelijk) harddrugs. Op een gegeven moment loopt een man naar de auto toe. Hij vraagt de agenten wat ze bij zijn auto aan het doen zijn. Het blijkt de eigenaar van het voertuig te zijn, de agenten herkennen hem als de persoon die even tevoren nog in de auto zat. De jongeman, een 18-jarige Bredanaar, wordt aangehouden op verdenking van handel in drugs. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.

De man heeft de nacht in een cel doorgebracht en mag zaterdag een verklaring afleggen.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alphenaar aangehouden na beschieten woning in België

Het arrestatieteam hield dinsdagochtend 21 september een man uit Alphen aan den Rijn aan voor een schietincident in de regio Antwerpen op 7 augustus. De man wordt ervan verdacht een woning te hebben beschoten waar op dat moment minderjarige personen aanwezig waren. Er raakte niemand gewond.

22 september 2021 15:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten