Politieberichten

Man zwaargewond na steekincident Korte Lijnbaan

Rotterdam - 29 maart 2023 22:03

Woensdag 29 maart even na 13.00 uur 's middags is op de Korte Lijnbaan in Rotterdam een man neergestoken. Hij raakte dusdanig zwaar gewond dat hij op straat gereanimeerd moest worden. Vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de omgeving is kort na het steekincident een verdachte aangehouden.Het steekincident vond plaats op de Korte Lijnbaan ter hoogte van de McDonald. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Helmond. De verdachte, die ongeveer een half uurtje na het steekincident werd aangehouden een stuk verderop in het centrum, is een 19-jarige man uit Spijkenisse.

De politie doet onderzoek naar het steekincident en de toedracht. Daartoe heeft de Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Ook worden camerabeelden veilig gesteld en is al met wat getuigen gesproken. 

Bent u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn? Dan vragen wij u contact op te nemen met de opsporing van district Stad via 0900-8844. 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alerte buurtbewoner betrapt man met gestolen spullen

Een 30-jarige man uit Middelburg hing zaterdagavond 27 mei verdacht rond bij geparkeerde auto’s aan de Breeweg. Een van de auto eigenaren vertrouwde het niet en liep naar hem toe. Toen hij zag dat de man een tas vol gereedschap had, werd de politie gebeld.

28 mei 2023 08:39 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl