Politieberichten

Man mishandeld nadat hij vandalen aanspreekt op gedrag

Nederland - 28 maart 2023 15:30

Een 29-jarige inwoner van Zevenaar is woensdagavond 25 januari ernstig mishandeld door drie mannen. Een van hen trapte op de Arnhemseweg tegen auto’s en hij vernielde buitenspiegels. De man fietste langs en zei daar iets van. Daarop werd hij uitgescholden en achtervolgd, waarna de man van zijn fiets stapte. Vervolgens werd hij door het drietal naar de grond geduwd en geschopt en geslagen. Twee hardlopers en enkele buurtbewoners kwamen tussenbeide waarna de mannen wegfietsten.Het slachtoffer heeft zich nog wel verweerd. Mogelijk heeft hij daarbij een of meer van zijn belagers verwond. Dat het drietal op de fiets was, kan erop wijzen dat ze zelf uit de omgeving komen. Heeft u een idee wie de daders kunnen zijn, neem dan contact op met de politie. Ook als u camerabeelden heeft van die avond waarop de verdachten kunnen staan, hoort de politie graag van u.

De volgende zaken komen aan bod, naast een terugblik op vorige zaken:

Uitzending

Opsporing Verzocht start om 20.30 uur op NPO2. De herhaling is te zien op woensdag 29 maart  2023, rond 13.20 uur op NPO2.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alerte buurtbewoner betrapt man met gestolen spullen

Een 30-jarige man uit Middelburg hing zaterdagavond 27 mei verdacht rond bij geparkeerde auto’s aan de Breeweg. Een van de auto eigenaren vertrouwde het niet en liep naar hem toe. Toen hij zag dat de man een tas vol gereedschap had, werd de politie gebeld.

28 mei 2023 08:39 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl