Politieberichten

Politie zoekt getuigen schietincident Krabbestraat

Rotterdam - 18 maart 2023 1:21

Het was iets voor 22.00 uur toen er geschoten werd aan de Krabbestraat. Politie was er snel en kon na onderzoek een 21-jarige vrouw aanhouden. Haar rol wordt onderzocht. Foto: Nieuws op BeeldMeerdere meldingen dat er was geschoten aan de Krabbestraat kwamen vanavond om 21.55 uur binnen bij 112. Politie was er snel en startte een onderzoek. Er werd een huls gevonden, maar niemand raakte gewond. Even later hielden agenten een 21-jarige vrouw uit Rotterdam aan. Haar rol wordt onderzocht. Mogelijk ging er een ruzie aan het schietincident vooraf.

Heeft u informatie?
Ookal is er een aanhouding verricht, de politie zoekt nog steeds getuigen om een helder beeld te krijgen van wat zich vanavond precies heeft afgespeeld. Heeft u informatie, camerabeelden of foto's en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of tip gemakkelijk via het bijgaande formulier. Ook daar kunt u beelden uploaden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Woning beschadigd na explosie

Bij een woning aan de Jacob Schorerlaan heeft in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober een explosie plaatsgevonden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen.

4 oktober 2023 16:45 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl