Politieberichten

Meerdere woninginbraken; Politie zoekt getuigen

Meerkerk - 07 februari 2023 13:29

Op zaterdag 4 februari vonden er meerdere woninginbraken plaats in één straat. De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.Tussen 15.30 en 21.30 uur werden woningen aan de Blommendaal bezocht door een ongenode gast. De inbreker zag ook kans om iets mee te nemen. De verdachte bediende zich van de werkwijze van braak of verbreking aan de achter- en voorzijde van de woning.

Het derde geval betrof een poging inbraak bij een bestelbus in de straat. Gezien de locatie en het moment sluit de politie niet uit dat dezelfde verdachte ook hiervoor verantwoordelijk is.

De politie heeft onderzoek verricht en aangiftes opgenomen en sluit niet uit dat bewoners of passanten iets verdachts hebben gezien of dit hebben vastgelegd op een camera.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en mogelijk zijn er camerabeelden van de verdachten. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes 

Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de Lisbloemstraat in de Rotterdam. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

25 maart 2023 21:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl