Politieberichten

Man beroofd van tas bij station Hollands Spoor

Den Haag - 24 januari 2023 14:16

Een 13-jarige jongen werd zondag 15 januari op het Stationsplein door een groep jongens van zijn tas beroofd. Daarbij is hij meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. De politie komt graag in contact met getuigen van deze gewelddadige straatroof.Het slachtoffer stapte rond 19.15 uur bij de tramhaltes voor station Hollands Spoor uit lijn 16 om vervolgens over te stappen in lijn 12. Terwijl hij naar lijn 12 loopt, komen er drie jongens voor hem staan. Achter hem staan op dat moment ongeveer zeven jongens. Een van hen riep dat hij zijn tas af moest doen. Dat deed hij niet, waarna een van de jongens zijn tas wegtrekt. De jongens renden daarna direct weg in de richting van de Albert Heijn. Het slachtoffer rende nog achter de jongens aan, maar werd toen door één van de jongens tegen zijn hoofd geslagen.

Heeft u iets gezien?

Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek zoals bijvoorbeeld camerabeelden? Dan roepen wij u op contact op te nemen met de politie via onderstaande contactmogelijkheden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man aangehouden voor woningoverval Konijnenlaan Wassenaar

De politie heeft op maandagochtend 6 februari een 23- jarige man in zijn woning aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woningoverval. Deze woningoverval vond plaats op maandagochtend 24 oktober aan de Konijnenlaan in Wassenaar. De aangehouden verdachte zit vast en het onderzoek is nog in volle gang.

06 februari 2023 16:27 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl