Politieberichten

Man zwaargewond na mogelijk schietincident Deimanstraat; politie doet onderzoek

Den Haag - 03 december 2022 15:03

Op donderdagavond 1 december kreeg de politie rond 23.00 uur een melding dat er in een woning aan de Deimanstraat in Den Haag een zwaargewonde man zou liggen. Ter plaatse troffen hulpverleners de zwaargewonde man aan. Deze 29-jarige man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.Vermoedelijk is de man gewond geraakt na een schietincident. In de woning zijn, na het aantreffen van de man, drie personen aangehouden. Naar hun betrokkenheid en de omstandigheden waardoor dit is gebeurd worden op dit moment door de recherche uitgebreid onderzoek verricht.

Hebt u informatie?
De politie komt graag in contact wanneer u meer informatie heeft over dit incident. Het gebeurde vermoedelijk rond 23.00 uur op de Deimanstraat in Den Haag. Hebt u informatie? Bel dan de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem een melding kan ook via 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaande tipformulier. 

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet er meer over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam?

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. Een groep van minimaal vijf daders is op de vlucht geslagen.

08 februari 2023 19:50 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl