Politieberichten

Getuigen gezocht na explosie Hofstedestraat

Rotterdam - 3 december 2022 10:15

In een portiek aan de Hofstedestraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 december een explosie plaatsgevonden. De schade was groot maar gelukkig raakte niemand gewond. Het onderzoek is in volle gang.Rond 3.30 uur werden agenten gealarmeerd maar de explosie heeft vermoedelijk drie kwartier eerder plaatsgevonden. De explosie is waarschijnlijk veroorzaakt door zwaar illegaal vuurwerk. De bewoner van het pand was niet in de woning aanwezig en gelukkig is niemand gewond geraakt.

Informatie
Het onderzoek is in volle gang. Er zijn sporen en camerabeelden veiliggesteld. In het onderzoek wordt gekeken naar een mogelijk verband met eerdere incidenten. Het team komt graag in contact met mensen die meer weten of camerabeelden hebben. Heeft u informatie neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Woning beschadigd na explosie

Bij een woning aan de Jacob Schorerlaan heeft in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober een explosie plaatsgevonden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen.

4 oktober 2023 16:45 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl