Politieberichten

Vrouw omgekomen bij verkeersongeval

Krommenie - 24 november 2022 11:13

Een 75-jarige vrouw uit Krommenie is woensdag 23 december om het leven gekomen bij een verkeersongeval.Woensdagmiddag rond 12.30 uur werden hulpdiensten gealarmeerd over een ongeval op de kruising van de Provincialeweg met de Iepenstraat in Krommenie. Bij het verkeersongeval was een voetganger en een vrachtwagen betrokken. De voetganger, een 75-jarige vrouw uit Krommenie, is op de plek van het ongeval overleden aan haar verwondingen.

 

Wat de oorzaak is van het ongeluk wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalyse van de politie. In het onderzoek heeft de politie al met meerdere getuigen gesproken. De Provincialeweg en de Iepenstraat waren woensdagmiddag afgezet vanwege het ongeluk.

 

2022245890

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet meer over een beschieting aan de Spuiweg in Dordrecht?

De politie doet onderzoek naar een beschieting van een restaurant aan de Spuiweg in Dordrecht. Vermoedelijk is het pand in de nacht van 26 op 27 november tussen 24.00 en 03.00 uur beschoten. Diezelfde nacht is ook een restaurant aan de Volmarijnstraat in Rotterdam beschoten. De politie onderzoek of deze zaken met elkaar te maken hebben.

27 november 2022 17:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl