Politieberichten

Aanhouding na schietincident Geleen

Geleen - 22 september 2022 12:33

Bij een schietincident aan de Teniersstraat in Geleen is een man gewond geraakt. Kort daarna wist de politie een man aan te houden als verdachte.Omstreeks 11:30 uur kreeg de politie de melding binnen van het schietincident. Meerdere patrouilles gingen ter plaatse. Onderzoek wees uit dat een conflict in relationele sfeer aan het schietincident voorafging. Kort daarna kon de verdachte op basis van het verkregen signalement aangehouden worden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor de benodigde medische zorg.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de toedracht van het schietincident en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Woning beschadigd na explosie

Bij een woning aan de Jacob Schorerlaan heeft in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober een explosie plaatsgevonden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen.

4 oktober 2023 16:45 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl