Politieberichten

Onderzoek naar zedendelict De Heide Heerenveen: getuigen en camerabeelden gezocht [update 12/08]

Heerenveen - 12 augustus 2022 12:15

Op woensdagmiddag 3 augustus heeft tussen 14:00 uur en 16:00 uur een zedendelict plaatsgevonden op het recreatiegebied “De Heide” in Heerenveen. Een meisje van 7 werd het slachtoffer van een zedendelict, waarbij vermoedelijk een minderjarige jongen is betrokken. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.



De mogelijke verdachte is rond de 15 jaar oud. Hij heeft een witte huidskleur, waarschijnlijk kort, donkerblond haar en droeg op dat moment een opvallende, oranjekleurige zwembroek. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten, iets hebben gezien of die weten wie deze jongen is. Het kan ook zijn dat er mensen zijn die die middag foto’s of video’s hebben gemaakt in het recreatiegebied. Deel deze informatie of beelden met de politie. Dit kan via het online tipformulier onderaan deze pagina, 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Update 12 augustus 2022:

De politie heeft in het onderzoek naar een zedendelict nabij recreatiegebied “De Heide” in Heerenveen inmiddels vier tips ontvangen. Deze informatie nemen we vanzelfsprekend mee in het onderzoek, maar de tips hebben op dit moment nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De politie is daarom nog steeds op zoek naar getuigen en camerabeelden die die middag zijn gemaakt, waar mogelijk de verdachte op is te zien. Informatie of camerabeelden delen kan via het online tipformulier onderaan deze pagina, telefonisch 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Verdachte voor verkoop persoonsgegevens voor Whatsappfraude aangehouden

Op dinsdag 5 maart werd een 38-jarige man uit Zoetermeer aangehouden in een onderzoek naar handel in gegevens die gebruikt werden voor het plegen van WhatsAppfraude.

19 maart 2024 11:36 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl