Politieberichten

Politie houdt verdachte aan na steekincident Willemsplein

Rotterdam - 06 augustus 2022 08:23

De politie heeft een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een incident waarbij een 55-jarige man is neergestoken. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.Omstreeks 11 uur in de avond kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij op straat aan de Willemsplein tussen twee mannen. Agenten troffen daar beide personen aan en hebben meerdere getuigen gesproken. Toen het slachtoffer nagekeken werd in de ambulance bleek hij steekwonden te hebben. Hierop is de andere man, een 26-jarige man uit Rotterdam, aangehouden. Het slachtoffer is aanspreekbaar en is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar het incident. Heeft u iets gezien of andere informatie die ons verder kan helpen met het onderzoek? Geef het dan door via de onderstaande opties. Ook camerabeelden van het incident zijn welkom.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie waarschuwt voor de gevolgen van TikTok challenge met ‘gel blasters’

De politie waarschuwt voor de gevolgen van een nieuwe trend op social media die enorme ingrijpende effecten op het leven van jongeren kan hebben.

19 augustus 2022 16:35 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl