Politieberichten

Man (18) beroofd in Westelijk Havengebied

Amsterdam - 28 juni 2022 12:14

Man (18) jaar beroofd en gestoken in Westelijk Havengebied. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.Op zondag 26 juni omstreeks 23:50 uur vindt er een beroving plaats op Jarmuiden ter hoogte van Australiëhavenweg in Amsterdam- West. Een 18 jarige man wordt hierbij gestoken en beroofd van zijn scooter en persoonlijke eigendommen. Het slachtoffer is door de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.  Het slachtoffer spreekt af met een vriend en diens kennis op de Australiëhavenweg wanneer er uit het niets iemand achterop zijn scooter komt zitten en zijn scootersleutels uit het contact probeert te pakken. Kort daarna verschijnen er nog twee à drie andere jongens. Het slachtoffer wordt met een mes in zijn gezicht geslagen waardoor hij twee diepe snijwonden oploopt. Ook wordt hij in zijn buik gestoken. Het slachtoffer ziet kans om te vluchten en verstopt zich in de bosjes in afwachting van de politie. Tijdens deze mishandeling worden naast de scooter ook zijn persoonlijke eigendommen gestolen. De verdachten zijn er vervolgens op zijn scooter vandoor gegaan in de richting van de Seineweg.  

De recherche doet onderzoek naar de beroving en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0900-7000. 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Aanhouding voor mogelijke betrokkenheid overlijden 46-jarige man in Erm

Agenten kregen zaterdagochtend 13 augustus rond 10 uur een melding binnen vanaf een recreatiepark aan de Steenbakkersweg in Erm. Daar was het lichaam aangetroffen van een overleden man. Mogelijk is hij door een misdrijf om het leven gekomen. Een 45-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn overlijden.

13 augustus 2022 16:53 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl