Politieberichten

Wie kan ons meer vertellen over de schietpartij in Oss?

Oss - 23 juni 2022 14:40

Op woensdag 22 juni horen omwonenden rond half 10 die avond op de Joost van den Vondellaan in Oss een aantal harde knallen. Het blijkt om schoten te gaan. Een 27-jarige man uit Zeist is geraakt. Agenten treffen hem aanspreekbaar aan, leunend tegen een auto. Hij is geraakt door meerdere schoten en wordt met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.Rond dit tijdstip op de avond was het nog licht en waren er veel mensen op straat. Er moeten dus mensen zijn die meer hebben gezien of gehoord over de toedracht van dit incident. De politie zoekt speciaal nog getuigen die meer kunnen vertellen over de dader of daders en hoe deze gevlucht is/zijn.

Meerdere daders

Getuigen spreken over een auto en meerdere inzittenden die betrokken zouden zijn bij deze schietpartij. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden redelijk en zal ook uitgebreid bevraagd worden over de gebeurtenissen.

Heeft u iets gezien? Of weet u meer? Laat het ons dan weten. Dat kan via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan ook via 0800-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Inbrekers aangehouden na waarschuwingsschot

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee inbrekers op heterdaad aangehouden. Beide verdachten, Amsterdammers in de leeftijd van 21 en 28 jaar, zijn aangehouden na een waarschuwingsschot van de politie en ingesloten op het hoofdbureau.

04 juli 2022 12:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl