Politieberichten

Man aangehouden voor schietincident Hunzestraat Amsterdam-Zuid

Amsterdam - 23 juni 2022 15:02

Op maandag 20 juni 2022 is er een 18-jarige man aangehouden als verdachte van de schietpartij waarbij Akram el Idrissi om het leven kwam. Ook is er een vuurwapen in beslag genomen.Op woensdag 23 maart 2022 vond er een schietincident plaats in de Hunzestraat in Amsterdam-Zuid. De 21-jarige Akram el Idrissi liep daarbij zeer ernstig letsel op en overleed later op de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Naar aanleiding van onderzoek van het Team Grootschalige Opsporing is er een verdachte aangehouden. De 18-jarige man wordt ervan verdacht de schutter te zijn. Tijdens een doorzoeking in zijn woning is er een vuurwapen gevonden. De recherche doet nader onderzoek aan het wapen. Het is nog niet duidelijk wat het motief is van de verdachte.  De man wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een ander schietincident. Vandaag is de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Inbrekers aangehouden na waarschuwingsschot

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee inbrekers op heterdaad aangehouden. Beide verdachten, Amsterdammers in de leeftijd van 21 en 28 jaar, zijn aangehouden na een waarschuwingsschot van de politie en ingesloten op het hoofdbureau.

04 juli 2022 12:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl