Politieberichten

Verdachte aangehouden na overval

Alkmaar - 23 juni 2022 09:41

Op woensdagavond 22 juni jl. heeft een man een supermarkt op de Kwakelkade in Alkmaar overvallen onder bedreiging van een mes. De verdachte werd na een korte zoekslag op de Molenkade aangehouden.Rond 19.30 uur loopt een man de supermarkt binnen. Hij bedreigt een winkelmedewerker met een mes en neemt geld uit de kassa weg. Vervolgens gaat hij er snel vandoor.
De politie wordt gealarmeerd en start direct een onderzoek. Na een korte zoekslag in de omgeving kon de man op de Molenkade worden aangehouden.

De verdachte, een 18-jarige man uit Heerhugowaard, zit op dit moment vast voor nader onderzoek. De recherche in Alkmaar onderzoekt deze overval.

20221234525

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Volop zaken in laatste Bureau Rijnmond vóór zomerstop

Morgen 30 juni staat voorlopig de laatste Bureau Rijnmond op het programma. Na de zomer, op 8 september 2022, gaan we weer verder met het regionale opsporingsprogramma waarin politie, Openbaar Ministerie, gemeenten en regionale omroep Rijnmond samenwerken om met uw hulp misdrijven op te lossen. De laatste uitzending voor de zomerstop is ook deze keer weer goed gevuld met zaken waar de kijkers het verschil kan maken. Kijken dus!

29 juni 2022 10:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl