Politieberichten

Vuurwapen gevonden na aanhoudingen voor vechtpartij

Rotterdam - 22 mei 2022 11:25

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.40 uur, meldden getuigen dat op de Tagoreplaats een vechtpartij zou plaatsvinden waar drie mannen bij betrokken waren. Vlak voordat de agenten daar aankwamen, viel er volgens de melders ook een schot. Agenten benaderden de drie daarom met getrokken wapens en duidelijke instructies. Na de aanhouding werd daadwerkelijk een vuurwapen gevonden.De verdachten zijn een 23-jarige Rotterdammer, een 25-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De recherche kan meer informatie over wat daar precies gebeurd is goed gebruiken. Heeft u iets gezien, heeft u camera/ of dashcambeelden of weet u meer? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Dat kan ook anoniem.  

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Volop zaken in laatste Bureau Rijnmond vóór zomerstop

Morgen 30 juni staat voorlopig de laatste Bureau Rijnmond op het programma. Na de zomer, op 8 september 2022, gaan we weer verder met het regionale opsporingsprogramma waarin politie, Openbaar Ministerie, gemeenten en regionale omroep Rijnmond samenwerken om met uw hulp misdrijven op te lossen. De laatste uitzending voor de zomerstop is ook deze keer weer goed gevuld met zaken waar de kijkers het verschil kan maken. Kijken dus!

29 juni 2022 10:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl