Politieberichten

Wie weet meer over ernstige mishandeling in Zwolle?

Zwolle - 27 januari 2022 11:43

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte scooter na een ernstige mishandeling op de Grote Markt in Zwolle. Op woensdagavond 26 januari werd daar rond 18:30 uur een 29-jarige man uit Zwolle mishandeld. De man raakte bewusteloos en ligt zwaargewond in het ziekenhuis.Het slachtoffer zou samen met een vriend ruzie hebben gekregen met de scooterbestuurder. De aanleiding van de ruzie maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Wel staat vast dat het slachtoffer tijdens de ruzie ernstig is mishandeld.

Aanknopingspunten

Volgens getuigen zou de scooterbestuurder mogelijk een maaltijdbezorger zijn geweest. Het zou gaan om een man van tussen de twintig en dertig jaar oud met een donkere huidskleur en een witte helm op. Na het bestuderen van camerabeelden is duidelijk dat de scooterbestuurder na het incident vanaf de Grote Markt via de Oude Vismarkt uiteindelijk het Gasthuisplein op is gereden.

Melden

De oproep aan de scooterbestuurder is vanzelfsprekend om zichzelf te melden. Mensen die meer weten over het incident of de scooterbestuurder, kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.  Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

^SV 2022040148

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl