Politieberichten

Vrouw overleden na verkeersongeval Alkmaar

Alkmaar - 27 januari 2022 09:38

Op woensdagavond heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden met twee personenauto’s op de kruising van de Vondelstraat en de Arcadialaan. Een 77-jarige vrouw uit Heiloo kwam door haar verwondingen om het leven. Haar bijrijder, een 84-jarige vrouw uit Heiloo, raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Een 24-jarige man uit Alkmaar is aangehouden.Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeval in de Vondelstraat. Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Toen agenten arriveerden bleek dat in één van twee auto’s twee personen zaten waarvan een persoon bekneld zat. Na bevrijding uit de auto werd getracht de bestuurster met spoed per ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren. De 77-jarige vrouw overleed niet veel later. De andere inzittende is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de andere auto, een 24-jarige man uit Alkmaar, is aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zit vast voor verhoor. 

De verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar meer getuigen. Heeft u iets gezien, of heeft u mogelijk beelden van een dashcam, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met 0800-7000. U kunt ook uw informatie of beelden toesturen via het tipformulier.

202201723

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl